Untitled
26 jun 2015
week 106: 19 t/m 25 juni

Op 19 juni hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Omdat het slecht weer was vandaag en er niet buiten gespeeld kon worden, hebben Bas en Laura samen geveverd ;-).
Op 20 juni kwamen opa Van Mierlo en oom Anton om samen met Mark de luifel op te hangen. Bas, Laura en ik zijn boodschappen gaan doen.
Het was vaderdag op 21 juni. Bas en Laura waren al om 06.00 uur wakker, maar gelukkig zijn ze allebei toch weer in slaap gevallen toen we ze terug in bed legden. Bas had voor Mark een schilderij gemaakt op de Peuterspeelzaal, Bas en Laura hadden allebei een tekening gemaakt en Mark kreeg een boek. Samen met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn we gaan brunchen in Milheeze. Het was erg gezellig en Bas en Laura zijn erg lief geweest. Ze hebben een hele tijd aan tafel gezeten en zijn daarna met Eline rond gaan wandelen. Ook zijn oma, oom Tom, Eline, Bas en Laura buiten nog een stukje gaan wandelen en hebben de kindjes geschommeld. Na de brunch zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. We zijn eerst naar het babyhertje gaan kijken en daarna hebben Bas en Laura fijn gespeeld. We hebben bij opa en oma frietjes gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Laura lag er al vroeg in. Ze heeft haar middagdutje overgeslagen en was erg moe.
Op 22 juni heeft het bijna de hele dag geregend en Bas en Laura waren erg druk. Toen het volgens buienradar een uurtje droog zou zijn, zijn we naar de winkel gefietst. Onderweg begon het toch te regenen en zijn we aardig nat geworden.
We hebben Bas op 23 juni weer naar de Peuterspeelzaal gebracht. ’s Middags zijn we naar de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met de blokken en zijn erg lief geweest.
Op 24 juni zijn we boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ome Henny en hond Indy waren er ook. Bas en Laura vonden Indy even wat eng (Max zit altijd in zijn bench als we er zijn, omdat hij te speels is, dus ze zijn niet echt aan honden gewend). Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Toen tante Maartje en Eline er ook waren, hebben we met zijn alle geluncht. Na Laura’s middagdutje hebben Bas en Laura in bad gespeeld, al waren ze erg vervelend en stond de hele badkamer blank. Na het avondeten kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat Mark en ik naar Arcen gingen.
Op 25 juni zijn we ’s morgens naar de Jan Linders geweest. Bas wilde graag op zijn fiets en Laura wilde “wieberen” (op de driewieler ;-)). In de winkel was Laura niet zo lief. In plaats van aan de hand mee te lopen, ging ze steeds op de grond zitten en als ik haar hand even niet vast had, ging ze er vandoor. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Laura vindt het altijd erg leuk op de Peuterspeelzaal. Ze gaat altijd meteen spelen als ik met Bas nog een puzzeltje maak, of ze op de bankjes tussen de andere kindjes zitten puzzelen/spelen. De wipwap vindt ze vooral erg leuk. Daar klimt ze iedere keer op en soms heeft ze geluk en is er ook een ander kindje dat op de wipwap wil.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative